Halil Kastrati: “Dil VOTO”

Shpërndaje

Humanisti Halil Kastrati sot ka shfrytëzuar të drejtën e tij për të votuar duke ju bërë thirje qytetarëve, “Dil VOTO”, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plot i Halil Kastratit:

Dil voto !

Eshte e drejte e çdo qytetari ta shfrytzon voten e tij ne dobi te popullit andaj apeloj tek te gjithe qe ta shfrytezojne kete te drejte dhe te dalin sa me shume ne votime.

Shpresojme dhe urojme qe keto zgjedhje te shkojne mbare e mire dhe te fitojne me meritoret.

Ne do te jemi ne krah te institucioneve tona pa marre parasysh se kush do te fiton dhe do te kemi bashkepunim qe te ju jemi me afer familjeve nevojtare

Zoti ju ruajt te gjitheve