Humanisti Halil Kastrati me plis të bardhë, premton 50 shtëpi të reja në Luginë në vitin 2020 (Foto)

Shpërndaje

Humanisti dhe udhëheqësi i Shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati sot ka që viziuar Luginën e Preshevës dhe Bujanocit duke premtuar 50 shtëpi për vitin 2020, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i Halil Kastratit:

Dite e paharrueshme !

Faleminderit shume Bujanovc dhe Presheve

Premtuam 50 shtepi te reja ne Lugine ne vitin 2020

Sot me nje pjese te stafit tim e vizituam Bujanovcin dhe Presheven dhe jemi te mahnitur me pritjen ne te dyja vendet

Faleminderit vella Shqiprim Musliu per iniciativen dhe organizimin e kesaj vizite
Faleminderit Kryetar i komunes se Bujanovcit z.Shaip Kamberi
Faleminderit Kryetar i komunes se Presheves z. Shqiprim Arifi
Faleminderit te gjithe stafit organizues ne dy komunat

Faleminderit stafit tim nga Gjermania Ilir Sinani Lulzim Maliqi dhe Agron Muharremi te cilet erdhen special per kete vizite

Jetimat e Ballkanit permes donatoreve do ti ndertojme 50 shtepi te reja ne Lugine ne vitin e ardhshem

Faleminderit te gjitheve dhe Zoti ju shperblefte