Ka ndëruar jetë pronari i Kompanisë Nur-Trans Beton, Sheval Abdiu

Shpërndaje

Pas një sëmundje disa vjeçare pronari i kompanisë Nur-Trans Beton, Sheval Abdiu mbrëmë në orët e pasditës ka ndëruar jetë, varrimi i të ndjerit bëhet sot pas namazit të Xhumasë.

Njoftimin e ka dhënë familja:

Të Allahut jemi dhe vetëm te Ai do të kthehemi

Me pikellim te thellë ju njoftojmë se pas nje semundje te rende ndërroi jetë #ShevalAbdiu pronar i kompanis #NURTRANS-#BETON
Zoti ne xhehnet inshallah 🙏😢😭😭😭
Varrimi i të ndjerit bëhet pas namazut te #XHUMAS ora 14 ne varrezat e fshatit Strimnice.

Stafi i portalit ALBAZONE MEDIA, i shpreh ngushëllimet e thella familjes Abdiu, kurse të ndjerit Zoti e shpërblen me Xhennet!