Kadri Veseli e pranon humbjen, PDK kalon në opozitë

Shpërndaje

Partia Demokratike e Kosovës e ka pranuar zyrtarisht humbjen në zgjedhjet e parakohshme. Përmes një konferencën për media, kryetari i partisë Kadri Veseli publikisht ka pranuar humbjen.

“Qytetarët kanë dhënë verdiktin e tyre dhe ne e pranojmë”. “Partia Demokratike e Kosovës do të kaloj në opozitë“, tha ai.