Kadri Veseli: Sot është një ditë e jashtëzakonshme për Kosovën tonë të shenjtë

Shpërndaje

Para pak minutave ka votuar edhe Kryetari i PDK-së dhe njëkohësisht kandidat për kryeminisitër, Kadri Veseli. Vesli votoi i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Pas përfundimit të votimit Veseli dha një pronocim të shkurtër për mediat.

“Sot është një ditë e mirë e jashtëzakonshme për Kosovën tonë të shenjtë. I uroj qytetarët, do t’i hapin perspektivën Kosovës, fëmijëve tanë, përhajr na qoftë të gjithëve”, ka thënë Veseli.