Kasami: Secili në BESË ka të drejtë të shpreh mendimin e tij, por në fund vendosin organet e partisë

Shpërndaje

Sonte kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka qenë i ftuar në emisionin “360 shkallë” në Alsat. përcjell ALBAZONE MEDIA.

Në pyetjen e gazetarit rreth qendrimeve të ndryshme të funksionarëve të partisë, Kasami e përshëndeti këtë veprim, sepse sipas tij në BESË ka demokraci të brendshme dhe gjithë plasojnë idetë e tyre, por në fund prap se prap vendos kryesia dhe organet e partisë.