Këtu mund t’i shikoni LIVE rezultatet e votimit në të gjithë Kosovën

Shpërndaje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në uebfaqen zyrtare ka publikuar shifrat për daljen e përgjithshme të votuesve deri në orën 15:00.

Dalja e përgjithshme deri në orën 15:00 është 29,47% ose 529.082 votues.Në ndërkohë, në uebfaqen zyrtare të KQZ-së janë publikuar edhe shifrat për daljen e votuesve në secilën komunë të Kosovës.

Këto të dhëna janë duke u përditësuar vazhdimisht.

Linku ku mund ta shihni daljen në zgjedhje në nivel të komunave dhe në nivel vendi. KLIKO KËTU