Kosovarët bëhen gati për NASA (Video)

Shpërndaje

Disa të rinj kosovarë kanë dizajnuar një mjet që shërben për identifikimin e mineraleve.

Me këtë projekt ata po marrin pjesë në edicionin e pestë të garës NASA Space Apps në Prishtinë. S

Sipas tyre ky mjet do të iu kursejë dhe lehtësojë punën gjithë astronautëve.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qëndresa Tërshani.