Labi dështon në politikë, nuk i siguron votat për deputet

Shpërndaje

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Labinot Tahiri, nuk ka arritur të marrë vota të mjaftueshme për tu bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Ky i fundit njoftimin që nuk do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës e ka bërë në rrjetet sociale, me ç’rast ka thënë se aktivitetin tij do ta vazhdojë tutje por tashmë jashtë Kuvendit.

“Përshêndetje njerëz të mirëëPo vazhdoj të mbaj balancimin, në mes të drejtësisë dhe padrejtësisëë Bëhet mirë!
Njeriu lind dhe ndërtohet për kohën që do ti viej në qastet e duhura! Sikurse brenda kuvendit, tani edhe jasht kuvendit, do jem gjithmonë shërbetorë i njerëzve tanë! ë Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labinot Tahiri.