Lirohen Çmimet e derivateve të naftës

Shpërndaje

Çmimet e derivateve të naftës nga mesnate do të ulen prej gjysmë denari deri në një denarë, kështu ka vendosur sot Komisioni Rregullator i Energjetikës.
Për një denarë ulet çmimi i EURO SUPER BS-98 dhe do të kushtojë 70 denarë, EURO SUPER BS-95 ulet me gjysmë denari dhe do të kushtojë 68 denarë për litër, Dizeli ulet për një denarë dhe do të kushtojë 62 denarë për litër ndërsa Vajit Ekstra të Lehtë për amvisëri do të kushtojë 51.50 denarë për litër.