Lirohet benzina, çmimi dizelit ngelet i njejtë

Shpërndaje

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka publikuar para pak minutash listën me çmimet e reja të karburanteve.

Pas mesnatës benzina Eurosuper BS-95 do të ulet për gjysmë denari dhe do të kushtojë 67.5 denarë për litër, ndërsa çmim për benzinën EUROSUPER BS-98 nuk ndryshon, mbetet 70 denarë për litër.

Edhe EURODIESEL (DEV) nuk ndryshon dhe do të kushtojë 62 denarë për litër.

Vendimi i KRRE-së ul çmimin me pakicë të naftës së papërpunuar M-1 NS me 0.085 denarë për kilogram dhe do të arrijë në 33,694 denarë për kilogram.