Mini Shengeni/ Fillon darka mes tre liderëve të Ballkanit

Shpërndaje

Lideret do të zhvillojnë një takim dyditor ku në përfudnim do të nënshkruajnë një marrëveshje për lëvizjen e lirë të njerëzve dhe të mallrave, apo siç është quajtur ndryshe “Mini Shengeni Ballkanik”.

Të enjten, pritet që të nisin takimet mes tre liderëve, ndërsa gjatë drekës do të ketë dhe një konferencë për mediat.