Momentet e fundit të ‘Presidentit të Çamërisë’/ Pse shoqëruesit e lanë vetëm?! (Video)

Shpërndaje

Një emision investigues në Holandë dhe që kërkon informacione për autorët e ekz*ekutimi që ende nuk janë zbuluar, ka nxjerrë pamjet nga takimi i fundit më 15 korrik që Festim Lato ka pasur në një restorant me disa persona, për punë!

Pamjet e fundit nga kamerat e sigurisë, largimi dyshues i shoqëruesve dhe lëvizja me makinën private të një burri tjetër, MGTF135 blu të errët, me tavan pëlhure. Trupi i co*pëtuar në thasë të ndryshëm hedhur në kanal, mungon kostumi blu, çanta kafe me çelës dhe ora Rolex. Lato kishte bërë njerëz të investonin në “Çamërinë” e tij në shkëmbim të leje-ndërtimit nëse Lato do të merrte fuqinë.