Muhamed Zekiri në mungesë të punës së tij si deputet merret me BFI-në

Shpërndaje

Ak*uza në adresë të BFI-së ka lëshuar edhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamet Zekiri, i cili ka thënë se në këtë bashkësi fetare po ndodhin çështje të tm*errshme, por për ndryshime duhet të vendosin besimtarët dhe imamët.

“Atje ka punë të tm*errshme për të cilat e din edhe opinioni i cili është i informuar, por besimtarët dhe imamët janë ata që duhet të bëjnë ndryshimin nëse e dëshirojnë në atë Bashkësi Islame. Kam qenë në Haxh me ftesë të mbretit të Arabisë Saudite dhe nuk kam udhëtuar nën organizimin e BFI-së, prandaj nuk kam paguar, besimtarët tjerë që kanë udhëtuar në Haxh e dinë mirë se sa para i kanë paguar vizat”,- deklaroi nënkryetari i LSDM-së, Muhamet Zekiri.

Ne si portal ia rikujtojme deputetit Zekiri ku partia e tij eshte ne pushtet, le te tregoje cka ka bere Muhamed Zekiri per shqiptaret keto muaj qe kane kaluar si deputet por edhe si nenkryetar i partise LSDM?! Ku jane fjalet e tij se te gjitha rastet e montuara per shqiptaret do te zbardhen?!