Muki aktivizohet vetëm para zgjedhjeve!

Shpërndaje

Deputeti dhe zv.kryetatari i LSDM-së, Muhamed Zekiri (Muki), pas zgjedhjes si deputet asnjëherë nuk i ka vizituar vendbanimet shqiptare, por siç duket Muki nuk i ‘harron’ shqiptarët, por kjo ndodh vetëm para zgjedhjeve dhe më pas rahatohet në koltuqet e kuvendit, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i Mukit:

Muhamet Zekiri sonte bashke me ministrin Oliver Spasovski vizituam banoret e fshatit Mateç te komunes se Likoves. Biseduam per projektet e realizuara nga qeveria dhe problemet me te cilet ballafaqohen keta qytetare.
Vazhdojme te jemi ne sherbim te qytetareve!
Vazhdojme #NëRrugëTëDrejt!