Ndahet nga jeta në moshë të re futbollisti i Shkëdijës!

Shpërndaje

Sot ëahtë ndarë nga jeta në moshë të re futballisti i klubit futbolistik Shkëndija, Albini 19 vjeçar. Ende nuk kanë kaluar 1 vit qyteti Tetovës kaplohet nga një tra*gjedi tjetër!
U prehsh në Paqe Albin! Ngushëllime familjes dhe miqve!

Stafi i portalit ALBAZONE MEDIA, i shpreh ngushëllime familjes!