Në Kosovë “votohet” edhe Ziadin Sela (Foto)

Shpërndaje

Ne redaksinë tonë “ALBAZONE MEDIA” një votues ka dërguar një fletëvotim ku shihet emri i liderit të Aleancës për Shqiptarët, z.Ziadin Sela.

Siç duket votuesit kosovar kanë simpati të veçantë për liderin e ASH-së, Ziadin Sela, njejtë siç ka edhe shoku i tij Albin Kurti në Maqedoninë Veroire, prandaj votuesi nëpërmjet “votës” së tij ka shprehur vullnetin dhe ka shkruar emrin e Ziadin Selës./ALBAZONE MEDIA/