Në person tenton të vetëdi*gjet para Komisionit Evropian (Video)

Shpërndaje

Një person bëri përpjekje të vetëdi*gjej të mërkurën para ndërtesës së Komisionit Evropian në Bruksel. Personi derdhi benzinë përreth vetes, por u kap nga policia përpara se të kryente aktin. Në vend të ngjarjes dolën edhe ushtria, zjarrfikësit dhe auto-ambulancat. Pas rreth 20 minutash, sa zgjatën kërc*ënimet e tij për vetëdj*egie, personi u pra*ngos dhe u dërgua në spital. Gjatë asaj kohe, ndërtesa e Komisionit Evropian u mbyll. Në këtë ngjarje nuk u pla*gos askush./REL/
VIDEO