Negociatat/ Rrëzohen amendamentet e ekstremistëve në parlamentin e Holandës

Shpërndaje

Tre mocionet e ngritura sot në parlamentin holandez nga e majta ekstreme dhe e djathta ekstreme janë rrëzuar.

Mocionet ishin:

T’i themi jo hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në këtë raund.
Mos pranojmë asnjëherë, të hapen negociatat me Shqipërinë
Mos pranojmë asnjëherë të hapen negociatat me Maqedoninë e Veriut.
Mocioni i parë ka marrë disi mbështetje, por jo shumicë. Ndërsa dy mocionet e tjera mbështetja ka qenë thuajse zero.

Qëndrimi qeverisë holandeze nuk do ndryshojë nga çfarë deklaruan para disa ditësh.

Top Channel