Nuk shfaqet në publik shpesh, por ky është babai i Albin Kurtit

Shpërndaje

E kemi parë shpesh me gruan dhe të bijën e tij nëpër tubime e nëpër media, por a e dini kush është babai i Albin Kurtit?

Albini është djali i Zaim Kurtit, të cilin e shohim rrallë, e rrallë kush e njeh.

Ai është inxhinier i makinerisë në pension.

Ai ekspozohet shumë pak nëpër media e publik, kjo është fotografia e tij.