Numërohen afro 10 mijë vota nga Diaspora, këto janë rezultatet

Shpërndaje

Ka përfunduar numërimi i 70% të votave të ardhura nga Diaspora.

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar procesi i numërimit, që parashihet të përfundojë në mesnatë.

Deri më tani është arritur të numërohen afro 10 mijë vota të diasporës dhe në bazë të tyre, rezultatet janë kësisoj:

Lëvizja Vetëvendosje ka 4 mijë e 905 vota, Lidhja Demokratike e Kosovës 1 mijë e 680 vota, Partia Demokratike e Kosovës 1 mijë e 612 vota, koalicioni Nisma –AKR ka 604 vota si dhe koalicioni AAK-PSD morën 477 vota.