Nxënësit nga Gjilani i Lutfi Hazirit, mësojnë në bodrumin e xhamisë (Video)

Shpërndaje

Në shkollën e re në Haxhaj të Gjilanit me katër dhoma mësimi, tash e tri vjet nuk përfunduan punimet.

Në fshatin Haxhaj të Gjilanit nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë së fshatit.

Dhomat e mësimit pa dritare, pa dysheme dhe me lagështi në të gjitha anët.

Shkolla e re me tri dhoma mësimi ka filluar së ndërtuar gati tri vjet dhe nuk dihet kur do të përfundojë.