Pacolli: Beogradit dhe Vuçiqit po i pengon që koalicioni NISMA-AKR ka kaluar pragun

Shpërndaje

Behgjet Pacolli, kryetar i AKR-së, ka thënë se nga numërimi i deritanishëm i votave koalicioni Nisma-AKR-PD ka aktualisht 5.05% dhe ka kaluar pragun.

“Veprimet e sotme përmes tentimit që votat e parregullta të procedohen e të numërohen është tentim për të deformuar vullnetin e qytetarëve”.

“Votimi në Serbi nuk lejon që fletëvotime të tilla të dorëzohen në posten e Kosovës nga Zyra e Serbisë në Kosovë përmes orkestrimit nga Beogradi, por duhet të vijnë përmes postës, në KQZ të Kosovës. Në zarfa duhet të ekzistojë vula e origjinës prej ku është dërguar vota”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

Ja postimi i plotë: