Përmbledhja e fushatës së koalicionit të Ramushit (Video)

Shpërndaje

Ramush Haradinaj duket se e ka bërë stil të vij në tubime në mënyra të veçanta.

Gjatë këtyre ditëve Haradinaj me bashkëpunëtor patën momente shumë të mira dhe interesante.

Në vendet ku ai i vizitoi u tregua i afërt me të gjitha gjeneratat.

E raste raste u tregua edhe i ashpër me bashkëpunëtorët.

Në vazhdim ju sjellim fushatën 10 ditore të koalicionit AAK-PSD.

Kronikë nga gazetarja Rina Mujku.