PREKËSE! Veterani i UÇK’së kthehet pas 20 vitesh nga SHBA-ja! (Video)

Shpërndaje

Ka kaluar nëpër shumë vështirësi. Ishte pjesë e lu*ftës që ka dhënë shumë për Kosovën.

Rrëfimin i veteranit të luftës, Kemal Bela. Pasi është dërguar para 20 vite në Amerikë së bashku me familjen, gjatë kohës së lu*ftës, ai për herë të parë ka ardhur në Kosovë.

“I kam pas 18 operacione në trupin tim, operacionin e zemrës. Kam pas sulm në kokë, ma kanë heq kapakun e kokës dhe ma kanë pastruar trurin tim. Një pjesë e trurit tim ka vd*ekur po prapë i njoh njerëzit”, është shprehur ai për Dukagjinin.

Më tej, Bela u shpreh se iu plotësua dëshira që u rikthye në Kosovë. “Unë kam menduar se do të vd*isja kur ta preki Kosovën me këmbët e mija…”, u shpreh ai.

Shikojeni videon: