Profesori Çeliku: Për këto 3 vjet ishte vetëm, “SHPËTIMI I LËKURËS SË POLITIKANËVE TË KORRUPTUAR”

Shpërndaje

Shkruan: Prof Arber Çeliku

Për këto 3 vjet, qëllimi kryesor në skenën tonë politike ishte vetëm: SHPËTIMI I LËKURËS SË POLITIKANËVE TË KORRUPTUAR dhe misioni u përmbyll me sukses. Se ata do të ikin njëherë e përgjithmonë, kjo është më e qartë se kurrë, por dëmet që shkaktuan, do të marrë kohë të sanohen. Do të nevojitet një kastë politike-shoqërore, e cila do të ketë mençurinë dhe guximin që, në radhë të parë, ta rikthejë DINJITETIN tashmë të humbur shqiptar në këto troje, kurse të tjerat do të vijnë vetë pastaj…