Protesta para Gjykatës së Kërçovës, kundër dë.nimit të El Chekës

Shpërndaje

Para gjykatës së Kërçovës po zhvillohet protesta kundër dë*nimit të Sheqerim Ametit – El Chekës, lidhur me publikimin e përgjimeve ku protagonistë janë kreu i BDI-së.

Disa dhjetëra mbështetës ndodhen para gjykatës së Kërçovës me parulla në duar “Mos i dë*noni denoncuesit e kr*imit” si dhe thirrje për liri e drejtësi.