Qytetarët pyesin Zaevin: A vlenë ligji për rojtarët e pyjeve njejtë si për policët në aktivitetet partiake (Foto)

Shpërndaje

Deri tek redaksia ALBAZONE MEDIA ka arritur një shkrim ku qytetarët e Tetovës i bëjnë pyetje Zaevit dhe qeverisë së tij.

Më poshtë ju sjellim pyejtjen qe ka arritur deri tek redaksia e ALBAZONE MEDIA:

Bëjmë pyetje publike deri tek juristët, meqenëse e dimë se aktiviteti partiak është i ndaluar për policët a vlen ky ligj edhe për rojtarët e pyjeve, sepse këtu në fotografi shifen dy rojtarët e pyjeve njëri i f.Shipkovicë z.Irfan dhe tjetri i f.Brodec z.Jemin prezent në Tubimin e SDSM-së në Tetovë!