Qytetari fotografon votën dhe kërkon para nga LDK-ja në Istog (Foto)

Shpërndaje

Edhe një qytetar nga Istogu dyshohet se ka fotografuar votën e tij.Në rrjetin shoqëror “Facebook” ka filluar të shpërndahet fotografia në fjalë, që thuhet të jetë përcjellur tek faqja zyrtare e LDK-së dega në Istog, për kompenzim me pagesë.

“E fotografova votën, ku duhet me shku me i marrë paratë”, thuhet në mesazhin e votuesit që ka fotografuar votën, drejtuar faqës së LDK-së në “Facebook”

Është thënë se deri tash janë evidentua 47 raste të asistimit të votuesve nga anëtarët e Këshillit të Vendvotimit.

Sipas Rrjetit të Organizatave “Demokracia në Veprim” bërja publike e votës ka ndodhur në 23 raste në 21 vendvotime, ndërsa pesë raste janë evidentuar kur votuesi ka futur më shumë se një fletëvotim në kuti dhe dy raste të votimit më shumë se një herë./GazetaBlic