Rama-Tusk: Një nga zërat më të fortë të “PO-së” për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në “Facebook” një fotografi me presidenti i Këshillit të Europës Donald Tusk.
Rama shkruan se e ka takuar Donald Tuskun në Bruksel, kurse shton se presidenti i KE është një nga zërat më të fortë pro Shqipërisë.