Rrenat e Bujar Osmanit dolën në mejdan: para 10 muajve thoshte se rruga Shkup-Bllacë do të fillojë këtë pranverë… (Video)

Shpërndaje

Rruga Shkup-Bllacë si duket ia ka qit renat Bujar Osmanit në majdan, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Shikoni lajmet për rrugën Shkup-Bllacë dhe rrenat e zv.kryeministrit Bujar Osmanit:

Lajmi i datës 23.05.2018 ( Rruga Shkup-Bllacë, premtimi i radhës apo fundi i premtimeve?! )

Lajmi i datës 24.12.2018: ( Autostrada Shkup-Bllacë do të fillojë të ndërtohet në janar )

Lajmi i datës 25.07.2019 ( Shpallet tender për vetëm dy kilometra të autostradës së Shkup-Bllacë )

Lajmi i datës 31.08.2018 ( “Kush rren prej këtyre dyve, Osmani apo Kitanov”, autostrada Shkup-Bllacë, vonohet shpallja e tenderit )

Më poshtë ju sjellim edhe videon nga TV21, kur Bujar Osmani thoshte se rruga Shlup-Bllace do nise këtë pranverë d.m.th para 10 muajve:

Ndryshe sot Aleanca për shqiptarët ka publikuar dokumentin që tregon se rruga Shkup-Bllacë është anuluar: Aleanca zbardhë dokumentin ndërtimi i rrugës Shkup-Bllacë është anuluar

Gjithashtu edhe Lëvizja BESA ka reaguar para 20 ditëve se rruga Shkup-Bllace ka ngjecje: “Ahmeti, Osmani, Bekteshi, Duraku dhe Ademi” e presin shiritin në Bllacë (Video)