Saktësia e një nëne me papuqe në dorë (Video)

Shpërndaje

Një video e një gruaje nga Meksika që po qarkullon në internet, sfidon seriozisht nënat shqiptare.Ajo shihet duke ndjekur vajzën e saj e cila del nga shtëpia. Kjo nënë e zemëruar që nuk mund të jetë aq e shpejtë sa e bija, heq papuçen nga këmba dhe e godet atë.Preciziteti i saj është i jashtëzakonshëm. Ajo e godet vajzën drejt e në shenjë në një distancë prej 30 metrash. Nga goditja intensive e sandales, vajza rrëzohet në tokë.

Ndiqeni videon: