Shikoni si kanë arritur liderët shqiptar në takim tek presidenti, Stevo Pendarovski! (Video)

Shpërndaje

Liderët e partive politike në vend, tashmë kanë filluar të mblidhen në vilën Vodno pas takimit të thirrur nga presidenti Stevo Pendarovski, pas mos marrjes së datës për nisjen e bisedimeve. I pari në takim ka arritur kreu i integristëve, Ali Ahmeti.

Ali Ahmeti:

Liderët e partive politike në vend, tashmë kanë filluar të mblidhen në vilën Vodno pas takimit të thirrur nga presidenti Stevo Pendarovski, pas mos marrjes së datës për nisjen e bisedimeve. I pari në takim ka arritur kreu i integristëve, Ali Ahmeti, i pasuar nga kreu i Lëvizjes BESA Bilall Kasami.

Bilall Kasami:

Liderët e partive politike në vend, tashmë kanë filluar të mblidhen në vilën Vodno pas takimit të thirrur nga presidenti Stevo Pendarovski, pas mos marrjes së datës për nisjen e bisedimeve. Tanimë edhe lideri i Aleancës për Shqiptarët , Ziadin Sela ka arritur në takim. Ndërsa në takim më herët kishte arritur edhe kreu i integristëve, Ali Ahmeti, dhe kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami.

Ziadin Sela:

Liderët e partive politike në vend, tashmë kanë filluar të mblidhen në vilën Vodno pas takimit të thirrur nga presidenti Stevo Pendarovski, pas mos marrjes së datës për nisjen e bisedimeve. Në takim ka arritur edhe kreu i partisë Alternativa, Afrim Gashi. Në takim tashmë janë mbledhur edhe, lideri i Aleancës për Shqiptarët , Ziadin Sela, kreu i integristëve, Ali Ahmeti, dhe kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami.

Afrim Gashi:

Liderët e partive politike në vend, tashmë kanë filluar të mblidhen në vilën Vodno pas takimit të thirrur nga presidenti Stevo Pendarovski, pas mos marrjes së datës për nisjen e bisedimeve. Në takim për momentin kanë arritur edhe lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski dhe ai i PDSH-së, Menduh Thaçi .

Menduh Thaçi