Shqiptarët mes parlamentit britanik: “Ngrehu moj Europë mbi të shkuarën mëkatare, se pa ne s’do ishit fare” (Video)

Shpërndaje

Hapja apo jo e negociatve për Shqipërinë, është kryetemë jo vetëm për shqiptarët, por dhe për mediat kryesore në Europë. Franca është ajo që me këmbëngulje, ka bllokuar negociatat dhe duket se nuk do të na hapen.

Por ndërkohë një këngë e Golikut të Tepelenës dhe grupit të tij nga Parlamenti britanik, është bërë virale.(TemA)