Shqiptarja 109 vjeçare voton në Prizren (Foto)

Shpërndaje

Kosova po mban sot votimet për kryeministër. Një votuese e veçantë është shfaqur në kutitë e votimit në Prizren.

Ajo është një 109 vjeçare nga Zhuri i Prizrenit.

Xhemile Susuri ishte e shoqëruar nga nipi i saj dhe kreu detyrën si qytetare e Kosovës edhe pse prejardhjen e ka nga Shqipëria.