S’ka reforma në BDI, Orhan Ramadani edhe 4 vite drejtor

Shpërndaje

Edhe pse BDI-ja po vazhdon të promovohet se gjithnjë bën reforma brenda partiake dhe ju jep hapësirë të rinjëve, ajo në realitet në disa institucione vazhdon ti mbaj drejtorët nga 3-4 mandate. Dje Orhan Ramadani drejtori i Fondit Shëndetësor është ri-emëruar edhe për një madnat tjetër që i bie se Orhan Ramadani do të pensionohet si drejtor.

Nga Dega e BDI-së në Tetovë nuk e komentojnë ri-emërimin e Ramdanit, pasi disa emërime bëhen pa aminin e tyre. Ramadani në kohën e fundit është përfolur edhe në skandalin e 11.5 milionë euro skandal të firmës siç e ka quajtur gazetari maqedonas Haraçi 2.

Ndryshe ditët në vijim pritet të zgjihet edhe kryetari i degës më të madhe në BDI ajo e Tetovës ku ka shumë kandidat për kryetar dege.