Skandali me gardianin e burgut, suspendohet nga puna (Video)

Shpërndaje

“Me kërkesë të shefit është ngritur procedurë disiplinore ndaj tij”, kështu ka deklaruar drejtori i bu*rgut të Shuto Orizares, Esad Rahiç pas skandalit në mesditë me njërin nga të punësuarit në gjykatën e Apelit. Reagimi i drejtorit të bu*rgut vjen menjëherë pas publikimit të video inçizimit në të cilin shihet se si gardiani sillet në mënyrë ta pahijshme në drejtim të kameramanëve dhe gazetarëve para gjykatës së Aplit teksa nga ky objekt dilte i alivanosur Bokit 13.