Thaçi kërkon veten në listën zgjedhore (Foto)

Shpërndaje

6 tetori po shënon ditën e zgjedhjeve në Kosovë.Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Lumnie Thaçi kanë arritur në vendvotim. Mirëpo, gjatë kontrollimit në lista, komisionerët hasën pak në “vësh*tirësi” për ta gjetur emrin e presidentit në listë.

Madje, u detyrua edhe vet presidenti të kërkoj emrin e tij në listën e votuesve.

Ndërsa deri tani kanë votuar dhe tre kandidatët tjerë për kryeministër, Kadri Veseli, Albin Kurti dhe Ramush Haradinaj.