Tri tërmete sot në Shqipëri, çfarë dihet deri tani?

Shpërndaje

Tri tërmete kanë go*ditur sot Shqipërinë, por nuk kishte asgjë alarmante. Vetëm njëri nga tërmetet ka shkaktuar lëkundje më të mëdha, ndërsa dy tërmetet e tjera nuk kanë qenë fare shqetësues. Epiqendra e tërmeteve ka qenë në qytetin e Durrësit dhe të Korçës.