Tusk ndërpret debatin, kërkon pauzë në Këshillin e Europës

Shpërndaje

Pas debatit të ashpër mes liderëve europian për aspiratat e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë që t’i bashkohen BE-së, presidenti Tusk ka kërkuar pauzë duke shprehur se mund të ketë marrëveshje për tejkalimin e pengesave franceze në për fillim të negociatave me dy vendet ballkanike.

Mirëpo para fillimit të debatit, presidenti Makron pas arritjes i është drejtuar mediave dhe në këtë rast nuk ka shprehur asgjë për zgjerimin.