URGJENTE! Familja e Elvirit nga Mramori kërkojnë ndihmë nga shqiptarët për një operacion (Foto)

Shpërndaje

Familja e Elvirit nga Mramori i Prishtinës, nëpërmjet portalit ALBAZONE MEDIA, kanë kërkuar që të shpërndahet lajmi për djalin e tyre, i cili ka nevojë urgjente për një operacion në shpinë për një shumë të vogël parash prej 2000 euro.

Ja kërkesa e tyre që është kërkuar nga portali ALBAZONE MEDIA për ta shpërndarë:

Elviri ka nevoj per ndihme urgjente per te hyre ne operacion, pas gjendjes se rende te familjes nuk po munden qe te mbulojne shpenzimet e Elvirit te cilit i nevojiten shuma prej 2.000€ qe te hyj ne operacion pasi i jane demtuar unazat e shpines dhe i duhet qe sa me shpejt te hyj ne operacion pasi rrezikon te mbetet i palevizshem 😰😰

Ata te cilet kane mundesi per te kontribuar na kontaktoni 🙏 shperndajeni

Për ta kontaktuar familjen këtu e keni numrin: +383 43 529 423