Vetëm vendlindja po i beson 100% Haradinajt, Deçani nuk e tradhton

Shpërndaje

Po vazhdon publikimi i numërimit të votave në Komisionin Qendror Zgjedhor. Në komunën e Deçanit është duke prirë koalicioni AAK-PSD me 7341të vota.

Pas tyre renditet Lidhja Demokratike me 2386 vota, Lëvizja Vetëvendosje në këtë komunë deri më tani ka 644 vota, ndërsa Partia Demokratike e Kosovës ka 475 për qind.

Vlen të theksohet se vetëm në këtë komunë e cila është vendlindja e Ramush Haradinajt është duke prirë koalicioni AAK-PSD, ndërsa në komuna tjera përqindje më të madhe kanë LDK dhe VV.