Vetëvendosja vazhdon të jetë e para në zgjedhjet e 2019 (Foto)

Shpërndaje

Në total në të gjithë rajonet e Kosovës, në bazë të votave të numëruara deri në orën 22:00 nga qendra e votimeve nga ana e Komisionit Qendror të zgjedhjeve, prinë Vetëvendosje me 130699 vota të numëruara, ndërkohë LDK-ja është e dyta me 128990 vota dhe partitë tjera i keni në grafikun e më poshtëm, njofton ALBAZONE MEDIA.

Kliko LIVE KËTU