Video nga Saraji i Bexhetit: Shkoj rinia, 6 autobusë të mbushura me rininë tonë, mërzi dhe lot në fytyrat e tyre!

Shpërndaje

Video nga Saraji i Bexhetit, qytetarët thonë, shkoj rinia gjashtë autobusa të mbushura me rinin tonë mërzi dhe lot shihen në fytyrat e tyre.

Kjo edhe njëher dëshmon se rinia po ik çdo ditë me të madhe nga vendi për në Gjermani, Itali dhe vende tjera te Evropës.

Kjo video është nga Saraji ku autobusat mbushen nga Tetova dhe vazhdojnë rrugëtimin për në gurbet, e dhimbshme por e vërtetë.