Vjosa Osmani: Sot është ditë historike për Kosovën

Shpërndaje

Ka votuar edhe kandidatja e LDK-së Vjosa Osmani. Ajo ishte e shoqëruar nga bashkëshorto i saj.

Thirrja ime është për të gjthë qytetarët që të bëhen pjesë e kësaj dite historike për Kosovën. Sot Kosova duhet të ketë arsye për të festuar. Uroj që procesi te jetë fer dhe demokratik, të mos bëhet presione kundrejt qytetarëve.

E pyetur për koalicionet e mundshme pas zgjedhore, Vjosa Osmani tha se kjo duhet të jetë ditë festë për Kosovën dhe sa i përket koalicioneve do vendoset pas rezultateve zgjedhore.