Zaev: Do të hapen 4.577 vende të reja pune

Shpërndaje

Njëqind e shtatëdhjetë kompani do të marrin mbështetje financiare përmes Planit për Rritje Ekonomike, për furnizim me makineri dhe pajisje të reja ose për investime në objekte dhe në tokë, tha kryeministri Zoran Zaev në Facebook.

“Investimet e përgjithshme në këto 170 ndërmarrje arrijnë në 230 milion euro, të cilat do të krijojnë 4577 vende të reja pune, prej të cilëve 2117 persona tashmë janë punësuar në vitin 2018”, thuhet mes tjerash në postimin e kryeministrit Zaev.