Zaev sjell një lajm të mirë: Ulet çmimi i kartonit të gjelbërt dhe …

Shpërndaje

Zaev sjell një lajm të mirë nga Kumanova: Ulet çmimi i kartonit të gjelbërt dhe regjistrimi i veturave

Në takimin me anetaresine dhe sinpatizuesit e LSDM-së në Kumanovë kryeministri Zoran Zaev ka dhene një lajm mjaft të mirë për qytetarët.

Ai ka njoftuar për mundesine e uljes se çmimit të kartonit të gjelbert dhe regjistrimit të veturave.

Sipas Zaev qeveria është duke zhvilluar negociata me kompanitë e sigurimeve me qellim që këto cmime te nivelizohen me çmimet në vendet e rajonit.