Zaev: Zgjedhje të parakohshme do të ketë në fund të tetorit

Shpërndaje

Zgjedhje të parakohshme parlamentare do të ketë në tetor të vitit 2020, ndërsa kjo është 45 ditë para zgjedhjeve të rregullta. Kështu ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev.
Ai ka thënë se për ata është e rëndësishme çdo ditë, çdo javë, çdo muaj si dhe përfitimet nga ajo që donë të thotë në ekonomi, rritjet, vendet e reja të punës impakti nga Bashkimi Evropian dhe NATO.
“Këtë fushatë që për momentin jemi duke e udhëhequr e që t’i finalizojmë aktivitetet dy vjetore të Qeverisë si suksese tona serioze dhe të afrohemi tek qytetarët, të hapim debatin dhe të mësojmë dicka nga qytetarët, të shohim mangësitë, përparësitë”, ka thënë Zaev. /SHENJA/