Bexheti: Muki bashkëpunon me struktura të VMRO-së në MPB!

Shpërndaje

Sonte në emisionin debativ në ClickPlus ku kanë qenë të ftuar Blerim Bexheti dhe Muhamed Zekiri, por ky i fundit nuk ka marrë pjesë duke e dhënë arsyet e tij në facebook, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Gjatë debatit me gazetarin Blerim Bexheti në një momend thotë: Muhamed Zekiri bashkëpunon me struktura të VMRO-së në MPB!

Për më tepër shikoni videon në vazhdim: