“Bomba” e re nga El Cheka: Mijallkov dhe Jankullovska flasin për Xhelal Bajramin

Shpërndaje

Publikuesi i “bombave’ El Cheka, ka publikuar përgjime mes Gordana Jankullovskës dhe Sasho Mijallkovit, ku flasin për Xhelal Bajramin, ish zv.ministër i brendshëm dhe tani prokuror.

Më poshtë ju sjellim një pjesë të tekstit:

Për tepër keni linkun: KËTU